About us

Creating wwOw!

Eenwebsitevoorjou is een jong dynamisch bedrijf met meer dan het nodige enthousiasme en expertise. Wij ontwikkelen websites, webshops en webdesigns voor eender welke bedrijfstak waarin uw bedrijf actief is. Uiteraard voorzien wij hierbij ook het beheren van de hosting en de databases van uw website.

Sinds het ontstaan in 2011 leggen wij de focus om het marktpotentieel van onze klanten te verhogen door o.a. eCommerce, nieuwsbrieven, banners, folders,... noem maar op. Wij zijn zeer gedreven en staan op elk moment klaar om U verder te helpen groeien!

Een fantastisch team - creating wwOw

Ontmoet ons excellente team van professionelen met een zee aan ervaring.

Marc Isenborghs

Een serieuze soft spot voor software. Altijd gehad. Het maakte dat ik 17 jaar geleden mijn eerste stappen zette als ontwikkelaar van software en intussen alle kneepjes en trucjes ken om websites te bouwen én er een succes van te maken. Want wat heb je aan een site die niemand vindt? Informatica evolueert razendsnel, maar ook ik leer bij met een snelheid die dat van het licht benadert: altijd op zoek naar wat nieuw is, wat sneller is, wat beter is.

Bij Bose en de VRT verfijnde ik alle technieken die een webontwikkelaar nodig heeft om te scoren met een site. Scoren wil ik ook bij mijn klanten, die ik sinds zeven jaar naar het wereldwijde web breng met Eenwebsitevoorjou!

Drupal

Drupal is een opensource-contentmanagementsysteem (CMS) en contentmanagementframework (CMF). Drupal wordt gebruikt om websites en weblogs te beheren. De populariteit van Drupal is door de jaren heen gestegen. Van juli 2007 tot juni 2008 werd Drupal meer dan 1,4 miljoen keer gedownload van de website Drupal.org.[3] Een grote gemeenschap draagt inmiddels bij aan de ontwikkeling van Drupal. In de Open Source CMS Award 2007 wint Drupal de "2007 Overall Open Source CMS Award". Het wedstrijdreglement bepaalt dat een software slechts in één categorie eerste kan worden. In andere categorieën eindigt Drupal tweede, zoals "Best PHP Open Source CMS" en "Best Open Source Social Networking CMS". In 2008 is Drupal eerste geworden in twee categorieën: 'Open Source CMS Award Winner' en 'Best PHP Based Open Source CMS'. In tegenstelling tot in 2007, was het in 2008 mogelijk twee prijzen te winnen. In 2009 won Drupal zowel in de 'Hall Of Fame' als de prijs voor 'Best Open Source PHP Content Management System'. Ook in 2009 won Drupal (voor de derde keer op rij) een Webware 100 Award in de categorie Social & Publishing. In oktober 2009 heeft het Witte Huis bekendgemaakt dat het Drupal zal gaan gebruiken bij de herbouw van zijn website.

A gift

Together we have it all! Een bedrijf is maar sterk en krachtig als de mensen die er voor werken... en de steun die ze hiervoor krijgen!
Eenwebsitevoorjou was nooit een sterk product geworden zonder de steun en toeverlaat van mijn gezin. Dat is het startpunt van een stabiele en gezonde onderneming!